Predstavitev treninga Active for future

Prostovoljka Ana Žekar aktivno sodeluje s Popotniško združenje Slovenije pri spodbujanju mladih k vključevanju v mednarodne projekte in aktivnosti Erasmus+ programa. Tokrat bi vam želela predstaviti Kenijo, kjer se je sama udeležila projekta »Active for future« in spoznala nekaj čudovitih ljudi iz Ugande, Bolgarije, Romunije in Tanzanije. 

Ana je punca, ki rada potuje in lansko leto se je navdušila nad projekti Erasmus+ programa, saj jo le-ti mečejo iz cone udobja in jo spodbujajo h globljemu spoznavanju same sebe in medkulturnih razlik med udeleženci. Pravi, da je poučno, zabavno in zanimivo, saj se vedno vrne domov bolj modra in izkušena. »Šele, ko se izgubiš, odkriješ tisto pravo sliko obiskanega kraja in države in tako je tudi z Erasmus+ projekti – šele, ko se izgubiš, stopiš izven okvirjev in se spoznaš,« so njene besede, s katerimi spodbuja mlade, da ji sledijo. Poleg bogato obarvanega potopisnega predavanja o Keniji vam bo tako predstavila dvoletni projektMcc Celjski Mladinski Center »Active for future«, katerega namen je izboljšati spretnosti in zaposljivost mladih ter posodobitvi in razvoju izobraževanja, usposabljanja in mladinskega dela. Ana vam bo tako na podlagi osebnih izkušenj zaupala, kako si je z udeležbo na projektu povečala svoje možnosti za zaposlitev. Z veliko znanjem na tem področju pa vas bo spodbudila, da se sami prijavite na kakšen projekt in s tem pričnete pisati svojo zgodbo na področju potovanj in neformalnega učenja. Pod rokavom skriva ogromno nasvetov in predlogov, za uspešno prijavo, zato ne zamudite te priložnosti, kjer lahko iz prve roke izveste, kako se zadevi streže. 

Lepo vabljeni v sredo, 29. 6. 2016, ob 20:00 uriHostel Pekarna na potopisno predavanje o Keniji, na predstavitev projekta »Active for future« in Erasmus+ programa.

 

 

       

Co-fundeed by the Erasmus+ programme                   EUROPEAN UNION

 

This project has been funded with the support from the European Commission. This product reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use, which may be made of the information contained therein.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje 2018

Petek, 22. 3. 2019 Celjski mladinski center ...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...