Pokal narodov Celje 2014!

14.04.2014

V mesecu maju se bo prvič v zgodovini mesta Celje odvilo mednarodno tekmovanje v preskakovanju ovir s konji - Pokal narodov Celje 2014!
V Centru konjeniškega športa Celje se bo med 1. in 4. majem 2014 odvilo prestižno mednarodno tekmovanje v preskakovanju ovir - Pokal narodov Celje 2014!

Tekmovanje za Pokal narodov, ki poteka pod pokroviteljstvom mednarodne konjeniške zveze FEI, je najprestižnejše tekmovanje v preskakovanju ovir za nacionalne ekipe na svetu.

Na tekmovanju se bo pomerilo 18 ekip oziroma državnih reprezentanc v katerih so zbrani najboljši jahači posamičnih držav. Višine ovir segajo vse do 1.60m, ki je izredno zahtevna višina tako za konja kot jahača, da opravita svoje delo brez napak.

V sklopu Pokala narodov Celje so v Centru konjeniškega športa Celje pripravili tudi spektakularen šov program, ki bo v petek, 2. 5. 2014 in nedeljo, 4. 5. 2014 ob 13. uri. V sklopu šov programa se bodo Sloveniji prvič predstavili Horseman Team; Lada Sipova-Krecova, ki je evropska prvakinja v preskakovanju ovir z zajci in drugi!

Dodatno bo v sklopu tekmovanja omogočena tudi ježa konj in mini sejmišče, kjer si bodo obiskovalci lahko kupili svojo podkvico sreče, domače izdelke, opremo za živali ter si ogledali predstavitvene stojnice. Vsekakor bo pestro!

@ Hitro objavi: Twitter Facebook