Predstavitev projekta Cl@ss na medsektorskem posvetu: "Ključ do vključenosti"

Dne 17. 11. 2016, smo na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, izvedli predstavitev dvoletnega projekta Cl@ss na Medsektorskiem posvetu “Ključ do vključenosti” – aktivno prizadevanje za bolj vključujočo družbo.

Namen posveta je bilo identificirati uspešne načine sodelovanja med različnimi organizacijami in institucijami na lokalnih ravneh za bolj vključujočo družbo ter na njihovi podlagi oblikovati priporočila za lokalne skupnosti.

Predstavili smo cilje in namen projekta, partnerje, potek usposabljanja trenerjev in učiteljev ter materiale uporabljene v projektu.

Na posvetu so bile predstavljene dobre prakse iz različnih sektorjev na lokalni ravni ter dobre prakse posameznih akterjev, omogočen je bil prostor za debato in mreženje različnih akterjev iz lokalnih skupnosti in kot rezultat oblikovana priporočila, ki bodo služila kot smernice za nadaljnje delo na tem področju.

Posvet je namenjen predstavnikom občin, osnovnih in srednjih šol, predstavnikom centrov za socialno delo, ljudskih univerz, zavodov za zaposlovanje, gasilskih društev, mladinskih organizacij in organizacij za mlade ter predstavnikom drugih nevladnih organizacij.

 

               

   With the support of the Erasmus+ 
   Programme of the European Union

This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

MCC je postal nov mentorski kotiček

Pridružili smo se projektu Mentorski program - Uči se od najboljših in tako postali nova lok...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...