Usposabljanje v okviru projekta Cl@ss

V okviru projekta Cl@ss (Competences Learning at Secondary Schools), podprtega s strani Erasmus+, je Celjski mladinski center na usposabljanje poslal tri udeleženke.

Andreja Grobelšek, ena izmed udeleženk usposabljanja je zapisala:"V tednu od 4. – 9. 4. 2016 smo se tri udeleženke v okviru projekta Cl@ss udeležile treninga mehkih veščin, ki jih lahko razvijamo pri delu v razredu. Teden smo preživele v Ostravi na Češkem, kjer smo se skozi različne dejavnosti skupaj z drugimi udeleženci iz Bolgarije, Romunije in Turčije seznanile s ključnimi kompetencami, ki vodijo v razvoj mehkih veščin. Aktivno učenje smo preizkusili z uporabo različnih metod: z diskusijo, s prezentacijami, študijami primera, filmi, z vajami v manjših skupinah,  uporabo različnih didaktičnih materialov … Tudi sami smo se postavili v vlogo izvajalcev delavnic in se veliko naučili iz prejetih povratnih informacij. Delo bomo nadaljevali s predstavitvijo metode in usposabljanjem učiteljev v svojih domačih krajih".

Spletna stran projekta je na voljo na tej povezavi: http://softskillsatclass.eu

                              

With the support of the Erasmus+ 
Programme of the European Union


This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

MCC je postal nov mentorski kotiček

Pridružili smo se projektu Mentorski program - Uči se od najboljših in tako postali nova lok...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...