Predavanje Zavestno starševstvo

Četrtek, 10.5.2018 ob 18.00 uri
MCC dvorana

JZ SOCIO - VEČGENERACIJSKI CENTER v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenje in Celjskim mladinskim centrom, vabi vse starše in otroke na posebno predavanje "Zavestno starševstvo", ki bo v četrtek, 10.05.2018 ob 18.00 uri, v prostorih Celjskega mladinskega centra, Mariborska cesta 2, Celje.

Tokrat imate izjemno priložnost, da se udeležite predavanja Zavestno starševstvo, s priznanima predavateljema dr. Albertom in Leonido Mrgole.

Namen je, da omogočimo staršem razumevanje in novo znanje, ki jim bo v doprinos k lažjemu in bolj povezanemu družinskemu življenju. 

Starši se v vsakdanjih situacijah z otrokom znajdemo tudi pred vprašanji, ko otrok ne sodeluje, nas ne posluša, nas ne uboga, ravna proti pravilom, ki smo jih postavili, ne upošteva naše avtoritete. Takrat moramo ukrepati. Velikokrat nas popade jeza, ker postajamo nemočni. Ali je možno ukrepati brez zlorabe moči, brez kaznovanja? 

Dobrodošli ste starši iz vseh krajev, vsi, ki ste odprti in željni novih znanj ali pa poglobiti to, kar že veste tudi v praksi.

Vstop prost!

                    

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

Festival prostovoljstva 2019

Festival prostovoljstva v atriju MCC!  ...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...