»Sem veliko več kot le telo!« - pogovori in delavnice

Torek, 29.5.2018 ob 15:00 uri
Celjski mladinski center

Imaš težave z nizko samopodobo? Se zdiš sam(a) sebi neatraktivna/grda/debela/nesimpatična? Se neprestano ukvarjaš z dilemo, kako te vidijo drugi? Si žrtev posmehovanja in kritik na račun tvojega telesnega videza? S prijatelji ne greš na bazen, ker misliš, da tvoje telo ni dovolj dobro za kopalke? Poskušaš z različnimi dietami in obupuješ nad svojo telesno težo? Veš, da bi moral(a) bolje skrbeti zase, pa nikakor ne moreš zbrati potrebne energije in motivacije, da kaj storiš?

Ti je to poznano? Pridi na skupinske pogovore posameznic in posameznikov, ki se srečujejo z istimi dilemami.

Pogovori in delavnice so namenjene prepoznavanju, ozaveščanju in reševanju negativnih vplivov, s katerimi se posameznik sooča pri grajenju lastne (telesne) samopodobe. Potekale bodo v torek, 29.5.2018 ob 15:00 v Celjskem mladinskem centru.

Vstop je prost.  Obvezne prijave na alja.hrovat@mc-celje.si do ponedeljka, 28.5.2018.

Pogovor je usmerjen v:

  • ozaveščanje lastnih vedenjskih vzorcev,
  • razumevanje oblikovanja misli, čustev,
  • motivacijo in posledične spremembe,
  • izboljšanje komunikacije (s seboj in drugimi),
  • spoznavanje in učenje različnih enostavnih tehnik za premagovanje težav in skrbi.
     

Dr. Lucija Čevnik je svetovalka in predavateljica s področja telesne samopodobe, motenj hranjenja ter negativnega vpliva medijev na dojemanje telesnosti. Vodi skupinske delavnice in individualne pogovorne terapije, je avtorica številnih člankov s področja razumevanja in doživljanja telesnosti.

 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook