Ustvari si prihodnost

Petek, 9.12.2016 ob 11.00 uri
MCC Dvorana


Delavnica bo sestavljena iz treh delov:


● Prvi, motivacijski del, bo namenjen motiviranju mladih, da vzamejo prihodnost v svoje roke. Tako bomo na delavnici gostili tudi veliko ime med motivacijskimi govorci, avtorja prodajne uspešnice »7 SKRIVNOSTI motivAKCIJE« in soavtorja priročnika »MotivAKCIJA za mlade«, po katerem je bil posnet tudi Celjanom dobro znan mladinski film »VLOGA ZA EMO«, soustanovitelja »BigU« akademije, ter še bi lahko naštevali, Smiljana Morija.

● Drugi sklop, diskusijski, bo izpeljan v obliki okrogle mize. Ker pa na KŠOC-u ne prirejamo dolgočasnih okroglih miz, bodo mesta uradnikov/politikov zamenjali izključno mladi. Ker je mladinsko delo, delo mladih za mlade, se bomo tega slogana tudi držali in k sodelovanju povabili študente in že zaposlene, ki so že našli svojo sanjsko zaposlitev s smeri svojega študija. Z nami bodo tako delili svoje izkušnje in napotke do uspeha.

● Tretji sklop, pa bo namenjen osveščanju mladih o študentskem delu in njegovih prednostih za mreženje, ter posledično ustvarjanje karierne poti v času šolanja. V sodelovanju s študentskim servisom Študentski.si bomo predstavili tudi karierni načrt kot temelj uspešne kariere. 

Organizator dogodka: Klub študentov občine Celje

UDELEŽBA DELAVNICE JE ZA VSE BREZPLAČNA.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

MCC je postal nov mentorski kotiček

Pridružili smo se projektu Mentorski program - Uči se od najboljših in tako postali nova lok...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...