Bobnarska delavnica: Ritmični trip

08.04.2019

Ponedeljek, 8. 4. 2019 ob 18:00 uri
Celjski mladinski center 

V sodelovanju z društvom Djemberaja te vabimo na trimesečni cikel bobnanja, poimenovan "Ritmični trip". Nima veze z LSD-jem in hipijevskim gibanjem iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja.

Zakaj takšno ime? Ker bo tečaj dinamičen in ritmično obarvan ... ne bo vas pustil ravnodušne. 

Ker je ritem gibanje bomo spoznavali njegovo strukturo, dinamiko in tempo. Poslušali se bomo in udarjali osnovne udarce. Lovili bomo visoke, mehke in nežne tone ter improvizirali do nebes. Dovolili si bomo kaos, divjanje, urejenost in prefinjenost ter tako zapolnili brezmejni prostor tišine. Števec bo meril neskončno število enakih ponovitev in enkratno, avtentično in neponovljivo melodijo, ki bo privrela iz nas samih . Mogoče bomo presenečeni, navdušeni, razigrani, nasmejani, začudeni in čisto vroči, ker hladni takrat ne moremo obstajati. Zato vas vabim, da skupaj izkusimo ta ritmični koktejl. 

 

KJE: Mcc Celjski Mladinski Center, Mariborska cesta 2

KDAJ: vsak ponedeljek, od 18:00 do 19:30 ure (14.1.-01.04.2019 - 18 ur)

KOLIKO: 160 eur

 

INFO in PRIJAVE ; Andrej 040893913 ali djemberaja@gmail.com

 

ANDREJ ZOBARIČ (vodja tečaja) o bobnarstvu:

''Zvok bobnov me je pritegnil čisto instinktivno. Obiskal sem nekaj enodnevnih delavnic v obdobju od leta 2002-2007 in občasno igral priložnostno s prijatelji. Glavni ritmični cunami je prišel, ko sem začel redno obiskovati »drum circle« delavnice v Zagrebu leta 2008. Od takrat naprej sem veliko več časa posvečal raziskovanju in izobraževanju na področju ritma.''

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...