Celjska transverzala vol. III

18.03.2017

Sobota, 18.3.2017 ob 18.00  uri


Ker nismo planinci ali pohodniki, smo transverzalo prilagodili po študentsko. In sicer (drum rolls) ... transverzala po celjskih gostilnah!

Zagotovo si že slišal za legendarni Pub Crawl. Klub študentov občine Celje je staro angleško tradicijo preimenoval, preoblikoval in jo sedaj že tretjič predstavlja v Celju!

Skupaj se bomo odpravili na "popotovanje" po celjskih kavarnah, pivnicah, barih ... in prav v vsakem nazdravili s prijatelji. Vsak lahko nazdravlja na njem ljubo: na izpite, na novega partnerja, na ločitev od starega partnerja, na psa, ribico, mačko ... nihče ne bo obsojal.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
◎KDAJ: sobota, 18. marec 2017 ob 20.00
◎Začetno postaja: Kuba Libre.
◎Končna postojanka: Kavarna MCC, kjer s...ledi tudi žur do jutra!
◎Cena: Člani KŠOC 20€, ostali 25€. V ceno so vključeni pijača v 10 lokalih, hrana, organizacija in odlična družba.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
POZOR! Udeležba je možna samo ob predhodni prijavi. Prijave se zbirajo do zapolnitve prostih mest. Prijava je veljavna ob plačilu na info točki KŠOC. Prijave: https://goo.gl/forms/uAwqiJT3aeQewoNv2

Pravila »igre«: vsak udeleženec na začetku prejme »pohodniško knjižico«, v katero bo tekom popotovanja zbiral štampiljke tako, kot to počnejo na tisti pravi transverzali po gorah in hribovjih Slovenije. Lokacije na katere bomo popotovali pa bomo razkrivali postopoma! Cilj igre je obiskati vse načrtovane postojanke in zbrati vse štampiljke ter jih prinesti v Kavarno MMC, kjer boste za izpolnjeno nalogo prejeli nagrado, nato pa bo sledil after do jutranjih ur!Dogodek: 18+
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...