Festival prostovoljstva

21.04.2017

Petek, 21.4.2017 ob 11.00 uri

Tudi letos v Celjski mladinski center prihaja Festival prostovoljstva, ki ga za vas tradicionalno pripravljamo že dvanajsto leto zapored!

Prostovoljci so nepogrešljivi del marsikatere organizacije, opravljajo plemenita poslanstva in naši družbi dajejo lepšo podobo. Brez njih ne bi bilo tudi nas. V petek, 21. aprila vas tako ob 11:00 vabimo v atrij MCC, kjer bomo razglasili Naj prostovoljce v Mestni občini Celje za leto 2016 in se jim tako zahvalili za njihov prispevek k družbi! Potegujejo se za naslov v petih starostnih kategorijah, v vsaki pa bo izbran po en prostovoljec. Prejeli bodo tako priznanja za svoje prizadevno delo, kot tudi praktične nagrade. Dogodek bo spremljal bogat kulturni program, ki ga bodo v čast prostovoljcem pripravile kar njihove podporne organizacije. Na stojnicah se bodo te predstavile tudi širši javnosti. Zbrane bo nagovoril župan MOC, gospod Bojan Šrot. Se vidimo na Festivalu prostovoljstva!

Delno financira EU.

Praktične nagrade za prostovoljce so letos prispevali: ZPO Celje, Thermana LaškoSlovensko Ljudsko Gledališče Celje, Zavod Celeia Celje in organizator Informacijska točka Europe Direct Savinjska.

"Če pogosto in veliko deliš z drugimi ... če se zaveš, da je vsaj en človek zaradi tebe lažje živel - to pomeni, da ti je uspelo." (Ralph Waldo Emerson)

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...