Nefiksov "English night"

19.01.2018

Petek, 19.1.2018 ob 18:00 uri
Celjski mladinski center

V okviru Nefiksovega angleškega jezikovnega kluba vabimo na kulturno/zabaven večer "English night", kjer bo prostor za sproščeno vajo konverzacije angleškega jezika, spoznavanje angleške kulture in zanimivo popotovanje v angleško govoreče države. Odšli bomo na "road trip" po Veliki Britaniji, se preizkusili v znanju o angleško govorečih državah, ter si na zabaven in koristen način popestrili petkov večer.
 

Dogodek organizira skupina mladih, ki se je v Celjskem mladinskem centru srečavala 10 tednov in skupaj obnavljala znanje angleške konverzacije preko različnih tematik. Kot zaključek njihovih srečanj pripravljajo angleško obarvani večer, kjer bodo med drugim podelili svoje izkušnje z delom v jezikovnem klubu. Pridružila se vam bosta tudi dva rojena govorca, ki bosta spregovorila o življenju v Sloveniji, ter z vami podelila zanimiva dejstva iz njune domovine in odgovorila na morebitna vprašanja. Večer bomo popestrili tudi s pokušino okusnih kolačkov.

Dogajanje bo potekalo v dvorani MCC, s pričetkom ob 18:00, družili pa se bomo vse do 20:00 ure. Pridite točno, začnemo ob uri. Prijava ni potrebna, za vsa dodatna vprašanja pa se lahko obrnete na e-naslov natasa.progar@nefiks.si.

Vljudno vabljeni, vstop je prost!

Nefiks jezikovni klubi so namenjeni mladim, ki si želijo izboljšati znanje tujih jezikov v neformalnem okolju in si povečati možnosti za zaposlitev.
Znanje tujih jezikov je čedalje bolj pomembno in nujno pri iskanju zaposlitve. Z vključitvijo v jezikovne klube mladim omogočimo, da pridejo do
potrebnega znanja brez večjih stroškov, ter tako osvojijo nove širine jezika.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...