Potopis: Havaji

10.05.2018

Četrtek, 10.5.2018 ob 20:00 uri
MCC kavarna

Nadaljujemo s sodelovanjem s ShaPPo in tokrat smo za vas pripravili potopis, ki vas bo popeljal na nič manj avanturistično popotniško zgodbo ter direktno na sredo Tihega oceana - Havaji.

HAVAJI - rajsko otočje sredi Tihega oceana, kjer smo priča zemlji v nastajanju in kjer so doma neskončne plaže, globoki kanjoni, filmski slapovi, dramatične obale, neponovljiva kultura s hula plesom, romantični Honolulu in nenazadnje 4200m visok vulkanu Mauna Kea, ki je večkrat pokrit s snegom.

 

Tokrat z vami Darja Tratar, ki je leto in pol živela na najbolj zelenem otoku Havajev- otoku Kauai. Dogodivščinam z otoka Kauai sledi kratka predstavitev ShaPPinega popotovanja po Havajih.

Vstop PROST. 

ShaPPa je agencija, ki je z nami že skoraj 20 let in velja za eno pionirskih popotniških agencij. Mnogi so poizkusili in se nekako izgubili. Ali v poprecju ali pa so preprosto obupali. Mi smo vztrajali, programe delamo sami, brez lokalnih agentvo, destinacije prečešemo po dolgem in počez. In kar ponujamo, so doživetja. Veliko damo tudi na nefromalna druženja, saj vemo, da so potovanja lahko ne samo dopust, doživetja in fotografije, ampak tudi osnova za nova prijateljstva, spoznanja in radosti življenja.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...