Potopis Južna Afrika in Šri Lanka z Maldivi

06.02.2018

Torek, 6.2.2017 ob 20:00 uri 
MCC kavarna 

Nadaljujemo s sodelovanjem s ShaPPo in tokrat smo za vas pripravili potopis, ki vas bo popeljal na nič manj avanturistično popotniško zgodbo ter na toplo (no, skoraj južno;)) južno poloblo - Južna Afrika in Šri Lanka z Maldivi

  • Južni Afriki ne pravijo kar tako svet v malem. Težko boste našli deželo, ki je bolj raznolika in ponuja toliko različnih doživetij, kot skrajni jug Afrike. Na tem potovanju vas čaka afriška savana z vsemi divjimi živalmi, mogočno mizasto gorovje Drakensberg, divja in neverjetno lepa obala Wild Coast, surfanje v surferski meki J-Bay, hoja z levi, bungee, jahanje nojev, spust s kolesi s prelaza v gorati notranjosti, veliki beli morski psi, kiti, delfini, pingvini in najlepše mesto v Afriki – Cape Town.
  • Šri Lanka: Šri Lanka je pravi mali azijski miks kjer se prepletajo budizem, hinduizem, islam, gričevja s planatažami čaja, divji živalski svet, neobljudene plaže, starodavna mesta, džungla in še več. Vse to je obogateno z zares toplimi ljudmi.
  • Maldivi so šele nekaj let odprti za turizem izven letovišč. Tako je ta raj na zemlji, ki je pripadel smetani, zdaj odprt tudi za našega povprečnega popotnika. Izkoristite priložnost in se nam pridružite na rajskih počitnicah odkrivanja Maldivov, ki vam jih bo zavidal prav vsak.

Pridi in preveri, kam lahko tudi tebe pot zanese;). 
Vstop PROST. 

ShaPPa je agencija, ki je z nami že skoraj 20 let in velja za eno pionirskih popotniških agencij. Mnogi so poizkusili in se nekako izgubili. Ali v poprecju ali pa so preprosto obupali. Mi smo vztrajali, programe delamo sami, brez lokalnih agentvo, destinacije prečešemo po dolgem in počez. In kar ponujamo, so doživetja. Veliko damo tudi na nefromalna druženja, saj vemo, da so potovanja lahko ne samo dopust, doživetja in fotografije, ampak tudi osnova za nova prijateljstva, spoznanja in radosti življenja.

Vstopite v svet ShaPPe, skozi potopisni večer Sebastiana Šoba.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...