Potopis NAMIBIJA, BOCVANA in ZIMBABVE

11.01.2018

Četrtek, 11.1.2018 ob 20:00 uri 
MCC kavarna

Potovanje po Namibiji, Bocvani in Zimbabveju je po avtorjevem mnenju potovanje po najlepšem koščku sveta, kjer živalski svet sploh ni toliko v ospredju, kot bi pričakovali. Zakaj filmska Afrika? Ker so stereotipi o Afriki lahko še kako napačni. Tu gre za urejene ceste, prekrasne kempe in vse tisto, kar človek le sanja, da bi enkrat doživel: spiti kokakolo z Bušmanom, plesati s plemeni in spati pri njih, ujeti v kamero velikih 5, preleteti puščavo, se sprehajati z levi, in še in še.

V Srednji Ameriki pa obiščemo tropske gozdove, polne življenja, se spustimo po zajli ne samo z drevesa na drevo, ampak s hriba na hrib, se skopamo v popotniških Maldivih na San Blasu, pokukamo v delujoči vulkan, ter vsak dan uživamo v ležernem tempu domačinov in samega potovanja. Nikaragva je vsekakor tisto najlepše presenečenje, a tudi Kostarika ni kar tako med najpopularnejšimi destinacijami sveta.

Pridi in preveri, kam lahko tudi tebe pot zanese;). 
Vstop PROST. 

ShaPPa je agencija, ki je z nami že skoraj 20 let in velja za eno pionirskih popotniških agencij. Mnogi so poizkusili in se nekako izgubili. Ali v poprecju ali pa so preprosto obupali. Mi smo vztrajali, programe delamo sami, brez lokalnih agentvo, destinacije prečešemo po dolgem in počez. In kar ponujamo, so doživetja. Veliko damo tudi na nefromalna druženja, saj vemo, da so potovanja lahko ne samo dopust, doživetja in fotografije, ampak tudi osnova za nova prijateljstva, spoznanja in radosti življenja.

Vstopite v svet ShaPPe, skozi potopisni večer prvega motorja ShaPPe, Roka Kofola.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...