Stand up: Tin Vodopivec in interne fore

24.11.2017

Petek, 24.11.2017 ob 20:00 uri 
MCC dvorana

Ej, Tin Vodopivec pride!

Tin Vodopivec, eden naših najuspešnejših komikov, se je lotil edinstvenega, malce norega, mednarodnega izziva, ki ga bomo lahko spremljali preko medijev, družabnih omrežij in video reportaž! Z idejo, da je smeh univerzalni jezik, se je Tin lotil Izziva 777, kjer bo v 7 zaporednih dneh izvedel nastop stand-up komedije v 7 različnih jezikih v 7 državah. V času od 1. do 7. decembra bo tako nastopal v Londonu, Parizu, Berlinu, Varšavi, Skopju, Beogradu in Ljubljani - kjer bo zaključni večer v Cankarjevem domu. V pripravah na svoj novi šov pa se je odločil obiskati tudi Celje.

“Čas je za povezovanje in podiranje meja … pridružite se mi na poti tudi vi,” pravi Tin Vodopivec, ki je kljub mladosti že stari maček na slovenski stand up sceni. Svoj krst na odru je doživel že leta 2006, od tedaj pa zbral več kot 1500 nastopov po vsem svetu - Od Los Angelesa, Helsinkov, Stockholma, Dunaja, Budimpešte, vseh večjih mest na Balkanu pa vse do Južne Afrike, kjer je nazadnje gostoval na festivalu v Johannesburgu. Na tekmovanju “The Funniest Person in the World” se je uvrstil med 20 finalistov iz celega sveta, nazadnje pa smo ga lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom.

Na odru se mu bo pridružilo nekaj največih upov domače stand up comedy scene: Kaja Grozina, Braco Ljuljić, Petar Šanović

Vstopnina: do 30. leta 3€ 
                  ostali 5€ 
Vstopnice lahko kupite na dan dogodka pri vhodu v MCC.
 
Organizator: Celjski mladinski center
@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...