Zaupnice #SpolnostŽensk

23.03.2019

Sobota, 23. 3. 2019, ob 18:00 uri 
Celjski mladinski center 

Zaupnice so serija dogodkov, namenjenih razbijanju govora o tabu temah. Udeleženci boste dobili informacije o temi, tako iz znanstvenega področja, kot tudi iz osebnega življenja ljudi, hkrati pa boste imeli možnost izmenjati nekaj svojih zgodb in mnenj. Med seboj si bomo podelili misli, trenutke in izkušnje. Prva tema Zaupnic je Spolnost žensk.

Gostja, ki nam bo na to temo povedala več je Milena Miklavčič. Milena Miklavčič je raziskovalka in zapisovalka resničnih zgodb, avtorica uspešnice Ogenj, rit in kače niso za igrače (prvi in drugi del), ki že peto leto zapored vztraja na prvih mestih po branosti v knjižnicah. V slovenskem prostoru je prva, ki se je zgodbam o intimnem življenju prednikov posvetila z vsem spoštovanjem, obenem pa tudi z občutljivo tankočutnostjo do najbolj ranljivega, kar se lahko zgodi med dvema človekoma. Septembra bo izšla že tretja knjiga iz trilogije Ogenj, rit in kače niso za igrače. Posvečena bo moškim zgodbam.

Dogodek bo v soboto, 23.3.2019, ob 18.00 v dvorani Celjskega mladinskega centra. Dogodek je brezplačen. Število ljudi je omejeno, prijave sprejemamo na tukaj.

 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...