Sprehod v knjige

14.07.2018

Interaktivni dogodek za otroke

Sobota, 14.7.2018 ob 10:00
Atrij MCC, v primeru slabega vremena v Kavarni MCC-ja

"Šama je dekle, ki izredno rada potuje. Šama obožuje potovanja. Šama potuje z vlakom, z avtomobilom, s kolesom, peš ali pa celo z ladjo! Tokrat se Šama odpravi na pot s kovčkom v roki. A to vsekakor ni čisto navaden kovček kot vsi ostali. Šamin kovček je kovček s čarobnimi knjigami, ki se lahko spremenijo v lutke in pripovedujejo zgodbe tistim, ki so pripravljeni prisluhniti še neizrečenim in nepoznanim zgodbam …ˇ"

Celjski mladinski center bo to soboto 14.7.2018 gostil pedagoginjo Mašo Jazbec, ki za naše najmlajše pripravlja prav poseben interaktiven dogodek. Našim mladim nadobudnežem bo s pomočjo lutk in drugih igrivih predmetov predstavila nekatere francoske knjižne uspešnice (slikanice). Cilj dogodka je na zanimiv in poseben način spodbujati bralno kulturo med mladimi in jih seznaniti s poslasticami francoskega knjižnega trga. S tem dogodkom želi otrokom tudi približati francoski jezik, seveda na igriv in zabeven način.

Dogodek se izvaja v sklopu mednarodnega projekta in francoskega festivala za otroško in mladinsko literaturo Partir en livre (Sprehod v knjige) in v sodelovanju v sodelovanju s centrom za ustvarjalno otroštvo (Centre de Créations pour l'Enfance, Tinqueux, France).

Vljudno vabljeni otroci starejši od 3. let in starši. 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...