Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Koncert Elemental
MCC Hostel 3. najboljše mladinsko prenočišče v Sloveniji
Hostel
Fotografska razstava Celje FOKUS
Koncert U2 Real Tribute
Hostel
Odprte hiše Slovenije, 6.10.2012
Hostel
Skupina dijakov iz Nemčije
Koncert U2 Real Tribute
Hostel
Hostel
Fazanovanje PKŠ 2012
Hostel
Gostje iz Indije
MCC Hostel na MOS 2012
Hostel
Potopisno predavanje - Indija
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Stand up komedija
Razstava Voluntariata
Polfinale ENP 2012
Počivanje na viseči mreži
Break the floor 2012
Hostel
Literarni večer
Nova vodna pršila
Celje City of legends - tiskovna konferenca
Slack line na vrtu za MCC kavarno
Hostel
Hostel
Hostel
Hostel
Pustno rajanje 2012
Hostel
Hostel
Razstava
Rekreacija pred MCC hostlom
Seminarski prostor
Hostel
Hostel
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Next

Izkusite nekaj drugačnega!

            

SPLOŠNI OPIS
MCC Hostel se nahaja v na novo obnovljeni zgodovinski stavbi z odličnim izkoristkom naravnih virov in ekološko naravnanostjo. V mladinskem hotelu je 50 ležišč v 12 tematsko urejenih sobah, ki so jih opremili umetniki. Sobe vas popeljejo v vzporedni svet celjskih mitov in legend iz preteklosti. Zagotovo ste si že kdaj zaželeli zaspati z nemirnimi ribami na svetlikajoči se površini jezera, z grafitom zaznamovati sobo v kateri ste preživeli svoje najboljše počitnice, se obleči v čisto pravega ninjo, povonjati duh socialistične preteklosti, ali spoznati kaj za vraga je Alfred Nobel počel v Celju.

Mesto Celje stoji na križišču Slovenije in je kulturno izobraževalno in gospodarsko središče regije, obenem pa je pravi zgodovinski biser tega dela Evrope. Slikovito mestno jedro vas vabi, da odkrijete številne skrivnosti iz bogate celjske zgodovine. Dinamično mesto s pestro kulturno, športno, sejemsko, kulinarično in trgovsko ponudbo je izhodišče za številne slikovite zanimivosti v daljni in bližnji okolici, med katerima izstopata Celjski grad in Šmartinsko jezero. Obiščite Celje in se počutite kot doma.        

LOKACIJA
MCC Hostel se nahaja v središču Celja, ob robu starega mestnega jedra in v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje. Od avtoceste je oddaljen 2 kilometra, od sejmišča pa 1 kilometer.

NAMESTITEV
V zgornji etaži smo uredili 5 tematskih dvoposteljnih in 2 enoposteljni sobi. Vsaka soba je unikatna in ima svojo zgodbo. Vse so opremljene z lastnim tušem in umivalnikom, 2 dvoposteljni sobi imata tudi balkon.

V srednji etaži imamo urejene 4 večposteljne sobe (dormitorije), ki imajo od 6 do 8 udobnih ležišč. V vsaki od sob so elementi celjskih mitov in legend. V srednji etaži je na voljo skupna kopalnica z ločenimi stranišči, skupni družabni prostor s kuhinjo ter poseben prostor s pralnim in sušilnim strojem. Vse sobe so opremljene z umivalnikom in omaricami s ključi.

Skupni družabni prostor s kuhinjo, kavarna v spodnjem delu in športni park so namenjeni vsem gostom hostela. Vse sobe imajo WI-FI dostop do interneta, v mladinskem centru pa je računalniški kotiček. Gosti imajo možnost brezplačne izposoje koles in longboardov za lažje odkrivanje mesta in okolice.

PREHRANA
Po predhodnem dogovoru vam organiziramo tudi prehrano. V sodelovanju z restavracijo Trač Center, ki se nahaja v neposredni bližini hostla, vam za doplačilo pripravimo zajtrk, kosilo ali večerjo. Lahko pa se prepustite kulinaričnemu razvajanju v kateri izmed številnih restavracij v starem mestnem jedru ali si privoščite prigrizke v naši kavarni.
 

                   

@ Hitro objavi: Twitter Facebook