Break The Silence 14

27.10.2017

Petek, 27.10.2017 ob 21:00 uri
Celjski mladinski center

V dvorano MCC se vrača legendarni Break the silence, tokrat že 14. po vrsti! In kdo so bandi, ki bodo tokrat poskrbeli za razbijanje tišine?

LAID TO REST:
Laid to Rest so metallic hardcore band z Jesenic. Njihova glasba je dinamična mešanica novejšega in starejšega hardcora z raznimi death metal prebliski in predstavlja pravo doživetje jeze, obupa in razočaranja. Fantje črpajo navdih iz skupin kot so Integrity, Xibalba, All Out War, Entombed ter Earth Crisis. V letošnjem letu je bil izdan prvi EP Prelude.

DETHRONE THE CORRUPTED:
Pet komplementarnih elementov iz Slovenije je bilo leta 2012 poenotenih, da bi se oblikovale najpomembnejše točke, ki jih imenujemo Dethrone The Corrupted. Po poti do izvora svetovne bede so naleteli na starodavno senco, ki se skriva v globinah naše kolektivne zavesti. Metamorfoza melodičnega rifinga, prežetega s tehničnostjo, zapletenim srčnim prodorom, odrešujočim basom in radikalno poštenimi besedili, simbolizira njihov zvok in iluzija, ki razbija živo doživetje vsakemu posameznemu pobudniku, ki obiskuje svoj ritual.

MORYWA:
Morywa pomeni hrup, kot skupina pa deluje imenu primerno, saj v svoji glasbi združuje več zvrsti ekstremnega metala. Band je nastal leta 2013, v današnji zasedbi pa deluje od poletja 2014, ko se je zbrala prava ekipa in začela z ustvarjanjem glasbe in koncertiranjem po manjših in tudi večjih slovenskih odrih. Pričakujete lahko energičen nastop podkrepljen z obilico nizko uglašenega groova in težkih riffov.

Vstopnina: 5€, člani KŠOC brezplačno

Organizator: Klub študentov občine Celje

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...