Flyspoon unplugged

26.04.2014

V soboto, dne 26.4.2014, bo v okviru projekta "Zeleno Celje"  na glavnem odru, na Krekovem trgu ob 20.00 akustični koncert skupine FlySpoon.

Flyspoon je slovenska alter - rock zasedba, za katero je plošča RUIN. ROAD. ALTERATION. (2012, Založba Radia Študent - ZARŠ, EP) prva kratkometražna studijska izdaja, ki so jo ustvarili pod budnim očesom glasbenika in tonskega mojstra Petra Dekleve. Flyspoon, ki so bili med drugim finalisti RSQ YounGunZ Tour-a in izbranci Klubskega maratona 2009 Radia Študent, so si s številnimi živimi in predvsem organskimi koncerti prislužili odličen odziv publike in odobravanje izkušenejših glasbenih kolegov. V sklopu promocije zadnje male plošče so izdali tudi dva videospota, ki sta bila posneta z režiserjem Markom Duplišakom.

"Akustični nastopi so za "električne" skupine vedno poseben izziv in tudi dvorezen meč. Skupina Flyspoon se je preprosto osredotočila na esenco in osnove svojih skladb in na koncertu jih bodo odigrali na enak način z akustičnimi kitarami, kot jih sicer z električnimi.  S koncertom bodo poudarili tiste zares bistvene in prvinske lastnosti, ki definirajo vse drugo početje Flyspoon - dobre pesmi, suveren nastop in predvsem ogromno veselje do glasbe."

Skupina Flyspoon so:

Jaka Strojanšek - kitara
Dejan Bogomolec - vokali
Miha Narobe - bobni
Jernej Hribernik - kitara
Matic Strojanšek - bas

Več informacij najdete tukaj, na facebook, youtube, tukaj


 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...