Koncert Klubska ekskurzija 2016

05.11.2016

Sobota, 5.11.2016 ob 21.00 uri
Mcc Dvorana

Nastopajo:

Jar of flies:

Na pobudo dveh članic je aprila 2013 začel nastajati vse-ženski grunge bend. Septembra se nam je pridružila še dolgo iskana solo kitaristka, ki sicer prihaja iz drugega konca Slovenije, a smo se kljub temu pričele dobivati na vajah, saj je bila želja po preigravanju grunge glasbe premočna.

Tina Žakelj na vokalu, Erika Mlinar na bas kitari, Natalija Novak na kitari in Maja Kastelec na bobnih sestavljamo zasedbo Jar of Flies, katero smo poimenovale po albumu seattleskih grungerjev Alice in Chains. 

Igramo glasbo različnih grunge skupin (že omenjene Alice in Chains, Soundgarden, Stone Temple Pilots, Nirvana,..itd.), ustvarjamo pa tudi avtorsko glasbo, pri kateri je moč čutiti vpliv naštetih glasbenih skupin.

PRELUDE:

Davor Loštrek- Đemmo, vokal, saksofon

Klemen Mlinar- Klemč, kitara

Blaž Arnolj- Beko, bass kitara

Aljaž Trček- Žaži, bobni

 

Klemč, Demmo, Žaži in Beko so tehnično dovršen četverec, ki svojo energijo najbolje dokaže na odru. Moderen fusion hard rock stil pravi, da so edinstveni, drugačni. Koncertno energičnost nadgrajujejo iz koncerta v koncert! 

Prelude- hitri, močni, drzni! 

 

Fed Horses:

Fed horses so logaška alternativna country skupina, ki temelji na večnem iskanju ravnovesja. Ravnovesja med zgodbo in glasbo. Ravnovesja med čustvi in močjo. Ravnovesja med petimi glasbeniki in njihovimi individualnimi glasovi. Ravnovesja med tradicionalnim in modernim. Ravnovesja med trdim delom in pogumom, med komadom in njegovo izvedbo. Ključna beseda pri tem je iskanje. Ker le iskanje sprošča tisto pravo življenjsko energijo, ki nahrani konje, nasiti njihove poslušalce in napolni njihove obiskovalce koncertov. (da nikoli ne grejo domov lačni).

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...