Klubski petek: Koncert Koala voice in MRFY

06.01.2017

Petek, 6.1.2017 ob 21.30 uri
MCC Dvorana

 

KOALA VOICE
Koala Voice je štiričlanska zasedba, katero sestavljajo Domen Don Holc, Manca Trampuš, Miha Prašnikar in Tilen Prašnikar.
Glasbo, ki jo skupina igra lahko žanrsko uvrstimo vse od modernega popa, indie alternative, rocka 70., progresije, odvisno od tega kar v danem trenutku posamezni poslušalci vidimo, slišimo in začutimo. 

MRFY
Po dvoletnem preigravanju v novomeških kleteh je skupina MRFY poleti 2014 dočakala krstno uprizoritev avtorskih skladb, ki v klasičnem rock kvartetu izražajo vse drugo. Žanrska sestava se nezvesto giblje od indie rocka, funka in popa, ki se v končni izvedbi zlije v stilsko prepričljiv konglomerat. Segregacija ritmov in slikovitost harmonij okrašujeta rezke kitarske note, ki se med pevskimi taceti prikradejo v ospredje skladbe. Vokalne fraze, skupaj z anarhistično dikcijo tvorijo celovit izraz energičnih izdihljajev, ki se v simbiozi spajajo s podlago. Svoji glasbi in občutkom dajejo prosto pot, vseskozi pa iščejo neznani element, ki na vsakemu poslušalcu pusti drug vtis.

MRFY pomeni, da KARKOLI se lahko zgodi, SE BO zgodilo.

VSTOPNINE NI!

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...