Koncert: KEIN GELD FÜR IROKESEN

15.05.2015

Punk je med mladimi še vedno zelo priljubljen, zato je čas, da se tudi v Celju izvede pravi punk rock koncert. Mesec mladih je idealna priložnost za ta dogodek, zato si rezervirajte 15. maj 2015 ob 21. uri in se nam pridružite v dvorani Celjskega mladinskega centra na dogodku Kein Geld Für Irokesen.

Nastopile bodo tri odlične punk rock skupine, in sicer Rdeči alarm, White Stain in Noisefight.

RDEČI ALARM

Rdeči Alarm je celjska punk rock skupina za vsako priložnost, ime pa je dobila po skupini iz stripa. Člani benda se trudijo s priredbami, pišejo pa tudi avtorske pesmi z bolj ali manj smiselnimi besedili. Ko ne razbijajo, se ukvarjajo z ročnim nogometom, jamranjem nad šolo in pivom.

WHITE STAIN

Melodična punk rock zasedba White Stain skuša v okviru žanra glasbe z dolgo in izčrpno tradicijo ustvariti modernejši zvok. Inovativnosti je bend zavezan tudi v besedilih, skozi katera izraža svojo željo po večji družbeni in individualni osveščenosti ter razvoju kritičnega mišljenja vsakega posameznika.

NOISEFIGHT

Skupina Noisefight je skupina štirih prijateljev, ki preigravajo melodic hardcore punk. Skupina je bila leta 2010 ustanovljena pod vplivom bendov kot so Bad Religion, Rise Against in Propagandhi. Prvi album so izdali leta 2013, vsebuje pa deset skladb, ki temeljijo na socialnih in političnih problemih tega sveta.

VSTOPNINA: 2 EUR.

Se vidimo! :)

Organizira Klub študentov občine Celje.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...