Koncert MCC Rock Show

12.09.2015

soboto, 12. septembra 2015 nas ob 21.00 čaka konkretna doza rocka! 

Na koncertu MCC Rock Show nas bodo zabavale tri mlade glasbene skupine: Jam Fuzz, Undercover in Precisely Late.

Vstop prost.

 

Jam Fuzz

Eva Verdev (vokal), Jože Blatnik (kitara), Miha Florjan Urankar (bobni), Matej Jazbinšek (bass), Frančka Lesjak Čvan (klaviature).

Jam Fuzz je band iz okolice Celja s petčlansko zasedbo. S sinergijo ženskega vokala, kitare, klaviatur, bas kitare in bobnov iščejo samosvoj glasbeni izraz. Spogledujejo se tako z bluesom, rockom, popom kot tudi s funk in elektronskimi elementi. V raznolik glasbeni repertoar poleg priredb vpletajo avtorsko glasbo, ki je njihov najpomembnejši atribut. Skladbe izvajajo tako v angleškem kot v slovenskem jeziku. Avtorske skladbe poslušalca popeljejo od melanholičnih bluesovskih, do sladkavo-sanjavih balad, pa do žagajočih reefov in funky poskočnic.

 

Undercover

Žiga Cerar (kitara, vokal), Denis Kunstelj (kitara), Blaž Mežnar (bas kitara), Anže Stebernak (bobni).


V skupnem izvajanju glasbe uživajo že od leta 2012 z veliko željo po ustvarjanju. Večino igrajo punk-rock/pop-punk/alternative rock. Nekateri bandi ki so jim vzor so Angels & Airwaves, Blink 182, Nirvana, Green day in The Offspring. Že v preteklosti so studijsko snemali avtorske skladbe, ki jih je mogoče tudi slišati na njihovih koncertih. V letu 2013/2014 je prišlo tudi do nekaj sprememb v bandu (zamenjava članov). V bližnji prihodnosti imajo namen izdati predstavitveni CD, v nastanku pa je tudi več avtorskih glasb, katere bodo kmalu pripravljene za poslušalce, namen imajo poskrbeti za nove posnetke na YouTube in seveda veliko željo po nastopanju.
 

 

Precisely Late

Jaša šrot (vokal, ritem kitara), Miha Štupar (bas), Tomaž Silič (bobni), Klemen Brajkovič (solo kitara)
 

Precisely late je mlada ska-punk-rock skupina iz Ljubljane. Čeprav so na začetku bili tri članska zasedba, pa so hoteli dopolniti svoje skladbe s solo kitaro. Skupina se vedno zavzema za žur in zato tudi igra skladbe, ki le tega omogočajo. Poleg znanih priredb preigrava tudi avtorsko glasbo, ki pa je melodična in gre hitro v uho. Zavedajo se da je na odru poleg dobre glasbe, nujno pokazati tudi dober nastop, zato poskušajo s komičnim povezovanjem in energičnostjo, občinstvo spraviti na noge. Po dosti uspešnih nastopih, tako v Sloveniji kot v tujini pa ima skupina trenutno nekoliko manj nastopov, saj se pripravlja na snemanje prvega albuma, ki bo poln pozitivnih skladb.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...