Koncert Radia Študent: Klubski maraton

18.09.2015

Meduzalem – nepredvidljiva metadolična župa iz Primorske in PERSONS FROM PORLOCK – garažna psihadelija, nas bodo v metal, jazz, rock in pop ritmih v dvorani MCC ponesli v ekstazo zabave. Petek, 18. september 2015 ob 21.00.

Vstop prost.

 

***

MEDUZALEM - nepredvidljiva metalodelična župa iz Primorske

Na burji, teranu in brinjevcu vzgajana godeča troglava, šesteroroka in mnogorifovska ter eksperimentom naklonjena himera, ki jo je po domači grudi ponesel veter, ki se ne obrača za žanri, pozornostjo in ugajanjem. Četudi je jasno, da trojica posega po trdih matematičnih rifih z visoko letečim vokalom, se v skupnem jeziku spopada z izzivi v zvočenju, družbeno kritiko in puhlostjo današnjega dne ter s tem premika um in telo. Vsekakor teran z okusom današnjega časa.


PERSONS FROM PORLOCK - garažna psihedelija je nova zapoved v prestolnici

Nenapovedani gostje, ki so letos prodrli na petnajsto edicijo Klubskega maratona - Persons From Porlock. Mlada ljubljanska zasedba se je kot trio pred dvema letoma začela marinirati v opojnih stonerskih džem sešnih. V tem času so obstoječi osnovi dodali nekaj ključnih sestavin; zajetno dozo garažne psihedelije, ekstrakt rocka poznih šestdesetih, tri ščepce popa in en ščepec jazza, ter seveda sprejeli novega člana v zasedbo - pa je nastala tale gosta psihoaktivna retro-župa, servirana na modernem krožniku.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...