Z glasbo do vrelišča 2014

04.07.2014

V petek, 4. julija 2014 od 21.00 ure dalje v atriju Celjskega mladinskega centra:

Z glasbo do vrelišča

s skupinama:

KATALENA in FUNK EXPRESS.

O projektu:

S projektom "Z glasbo do vrelišča" želimo Celju in okolici predstaviti alternativno glasbeno zvrst, zato smo se odločili, da bosta letos za pozitivno energijo in fenomenalno glasbeno vzdušje poskrbeli skupini Funk Express in Katalena. 

FUNK EXPRESS

Skupina Funk Express je nastala leta 2010 iz čiste želje po igranju glasbenih zvrsti kot so old school funk, soul, R&B in disco funk. Izvajajo izključno priredbe, zato se na njihovem repertoarju najdejo tudi komadi velikanov (Earth Wind&Fire, Stevie Wonder, Jamiroquai, James Brown, Tower Of Power ...).
Skupina šteje 11 članov s širšega slovenskega prostora, ki jih druži ogromno pozitivne energije. To pozitivno energijo prenašajo tudi na občinstvo, zato je na njihovih koncertih vedno zelo zabavno. Obljubljajo, da vas ne bodo razočarali!

Promo video: http://www.youtube-nocookie.com/watch?feature=player_embedded&v=JwIEPa1fylU

KATALENA

Skupina Katalena se po petih izdanih albumih in številnih koncertih doma in v tujini predstavlja s še vedno aktualno ploščo Noč čarovnic, z mislijo na prihodnje projekte, predvsem pa z maksimalno koncertno nabrušenostjo, kar je že ves čas ena glavnih značilnosti in odlik te ljubljanske zasedbe.
Nuja po ustvarjanju glasbe in koncertiranju je glavni razlogzaradi katerega se (z)godba, ki se je začela pisati poleti leta 2001 v belokranjski vasi Črmošnjice, nikakor noče in ne namerava izteči. Tudi poletje 2014 bo Katalena pričakala v svoji izvirni zasedbi z občasnimi gosti in enako energijo.

Promo video: http://www.youtube-nocookie.com/watch?feature=player_embedded&v=saSFTcGuBJ8

VSTOPNINE NI!

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...