Zadnji Klubski petek z Jacksoni in Alter Ego

27.04.2018

Petek, 27.4.2018 ob 21:00
Celjski mladinski center

Vse dobre stvari se enkrat končajo in tako konec meseca prihaja tudi zaključek letošnje sezone klubskih petkov Kluba študentov občine Celje, ko bodo z nami Jackson in Alter Ego.

KDAJ: v petek, 27. 4. 2018 ob 21:00 uri
KJE: dvorana Celjskega mladinskega centra

VSTOPNINE NI!

O skupini JACKSON:
Letos septembra mineva 5 let odkar so Luka, Blaž in Tomaž postali Jacksoni. V tem času so veliko koncertirali po celotni Sloveniji in videli tudi kar nekaj festivalskih odrov (Pivo&Cvetje, Gora Rocka, ŠVIC, Flosfest, …). Ob enem so pridno izdajali svoje single in videospote, ki se redno uvrščajo na lestvice največjih slovenskih radijskih postaj. Med vsemi prvimi mesti je sigurno najopaznejša nominacija za MTV "Best adria act" v letu 2015. Lani maja so v Celjskem mladinskem centru končno izdali tudi svoj prvi album V čast srca, ki je doživel dobre odzive tako pri publiki, kot pri radijskih urednikih. Ena najobetavnejših celjskih skupin pa vam obljublja, da vam v Celju tokrat zaigrajo nekaj čisto svežega in še ne slišanega!

O skupini ALTER EGO:
So štiričlanska rock skupina iz spodnje savinjske doline. Glasbene poti so združili leta 2015, sedaj pa gredo samo še gor. Igrajo avtorsko glasbo in priredbe skupin kot so: Foo Fighters, Whitesnake, Billy Idol, Poison ...

Organizator: Klub študentov občine Celje v sodelovanju s Celjskim mladinskim centrom

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...