Kje se nahajamo?

MCC HOSTEL se nahaja v samem središču zgodovinskega mesta Celje, v neposredni bližini centralne železniške in avtobusne postaje.

Lokacija:

Iz smeri Maribor/ Ljubljana avtocesta (sever):

Ob prihodu iz avtoceste zavijete levo proti centru mesta Celje. Nato se peljete 2 km. Takoj, ko se pripeljete iz podvoza, zavijete desno. Celjski mladinski center/MCC Hostel se bo nahajal na vaši levi strani.

Iz smeri Zagreb/Krško/Zidani most/Laško/ (jug):

Ob prihodu v mestno jedro, preko mostu čez reko Savinjo, na krožišču izberete 2. izvoz. Nato peljete naravnost 1 km in na koncu podvoza na križišču polkrožno zavijete. Peljete se nazaj 200m in takoj, ko se pripeljete iz podvoza, zavijete desno. Celjski mladinski center/ MCC Hostel se bo nahajal na vaši levi strani.

Iz smeri Velenje/Žalec (zahod):

Po prihodu v Celje se peljete po obvoznici Celje/Lava približno 3,6 km do križišča z vojašnico (na desni strani je trgovina Lidl), nato zavijete desno na Mariborsko ulico in takoj, ko se pripeljete iz podvoza, ponovno zavijete desno. Celjski mladinski center/MCC Hostel se bo nahajal na vaši levi strani.

Iz smeri Rogaška slatina/Šentjur/Celje (vzhod):

Ko se pripeljete v Celje po Teharski cesti iz smeri Štore, na krožišču na Teharjah pri gostišču Picikato izberete prvi izvoz desno in se peljete približno 2,8 km do križišča. Na velikem križišču pri vojašnici zavijete levo proti Center mesta/Laško/Zidani most in takoj, ko se pripeljete iz podvoza, zavijete desno. Celjski mladinski center/MCC Hostel se bo nahajal na vaši levi strani.