Presno je zdravo - Festival neformalnega učenja MCC uči

03.12.2013

Europe Direct Savinjska letos ponovno organizira Festival neformalnega življenja, s katerim omogoča mladim, da se seznanijo z možnostjo pridobivanja neformalnih znanj.

3. 12. 2013 ob 17.00 uri
Predavanje o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja
MCC Dvorana, Celjski mladinski center.

Milan Hervola z ženo že več kot 20 let živi izključno na presni hrani, v popolnem stiku z naravo in proučuje njene zakone, vedsko znanje, ter s predavanji in individualno pomočjo nesebično pomaga ljudem preprečevati vzroke za bolezni in težave, namesto da panično zdravijo posledice. Poučuje z lastnim primerom. Mnogi posamezniki so gotovo zelo lačni tovrstnega znanja, katerega danes v dobi varanih in prevaranih v medijih in žal že celo v strokovnih knjigah ne le kronično primanjkuje, marveč se skrbno zlorablja in skriva pred potrošniki. Vabljeni na to izjemno brezplačno predavanje. 

Festival neformalnega učenja – MCC Uči poteka v organizaciji Europe Direct Savinjska. Vsa predavanja na festivalu so brezplačna, zato so vsi tečaji na prvi in predstavitveni uri brezplačni.

Za vsa nadaljnja srečanja v okviru tečajev pa imajo obiskovalci možnost dogovora z izvajalci o udeležbi na tečaju v celotnem obsegu proti plačilu. Informativne cene lahko dobite na www.mc-celje.si. Vsa nadaljnja srečanja so v organizaciji posameznikov in skupin in kot taki niso povezani z Europe Direct Savinjska.

 

Delno financira:

 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

Oddaj komentar

Ime:
E-pošta:
Komentar:
Pošlji komentar

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje 2018

Petek, 22. 3. 2019 Celjski mladinski center ...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...