Tečaj izdelovanja spletnih strani na podlagi sistema Joomla

26.01.2012

Neformalno učenje

Začetek tečaja bo v četrtek, 26. januarja 2012 ob 16. uri potem pa bo potekal vsak ponedeljek in sredo med 16. in 19. uro.

V preteklosti je postavljanje spletnih strani pomenilo ure in ure programiranja in zahtevalo ogromno računalniškega predznanja, toda časi se spreminjajo. Z razvojem svetovnega spleta je izdelovanje spletnih strani postalo precej enostavno. Vse kar potrebujete je osnovno znanje uporabe računalnika (vklop, uporaba brskalnika ...) in Footprintov tečaj izdelovanja spletnih strani.

Na Footprintovem tečaju izdelovanja spletnih strani se učimo, kako postaviti spletno stran, in sicer vse od začetka, ko še na spletu nimamo ničesar, do končne, funkcionalne spletne strani. Postavljanje spletnih strani v sklopu tečaja temelji na sistemu Joomla. Joomla je odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS – Content Management System), ki nam omogoča izdelavo profesionalne spletne strani. Ena izmed poglavitnih prednosti tega sistema je tudi ta, da lahko z njim zelo enostavno urejamo vsebino spletne strani. To pomeni, da lahko s sistemom Joomla upravlja kdorkoli (ni potrebe po profesionalni pomoči). Splošno mnenje je, da je Joomla najboljši odprtokodni sistem za postavljanje in urejanje spletnih strani.

Znanje, ki ga boste pridobili na tečaju, lahko koristite tako v osebnem kot tudi v poslovnem svetu, saj je znanje izdelovanja spletnih strani zelo cenjeno. Pridobili ne boste le novega znanja, temveč tudi nove osebne kompetence, ki vam bodo zagotovo koristile v prihodnosti.

Obseg tečaja je 12 šolskih ur. Minimalno število udeležencev je 8.

Tečaj bo potekal v multimedijski učilnici v Celjskem mladinskem centru.

Cena celotnega tečaja je 49 EUR. Prijave na info@mc-celje.si in 03 490 87 40 ali 040 756 009.

Tečaj bo izvedlo podjetje Footprint izobraževanje s Ptuja.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

Oddaj komentar

Ime:
E-pošta:
Komentar:
Pošlji komentar

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje 2018

Petek, 22. 3. 2019 Celjski mladinski center ...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...