Zaživela je spletna platforma

Uradno smo lansirali spletno platformo projekta Euromentor.eu

Euromentor platforma nudi vam – mladim inovatorjem in podjetnikom na področju socialnega podjetništva – fleksibilno in popolnoma brezplačno priložnost kvalitetne mentorske podpore. Za le-to poskrbijo posebej usposobljeni mladinski delavci, ostali podjetniki in izkušeni profesionalci s tega področja, ki z veseljem delijo z vami svoj čas in znanje. Po začetni registraciji na platformi lahko dostopate do vsega, kar potrebujete za povezovanje z ljudmi, ki vam lahko pomagajo pri razvijanju novih podvigov na področju socialnega podjetništva.

Spletna platforma je dostopna v šestih jezikih, tudi v slovenskem jeziku. 

Prosto raziskujte informacije, registrirajte se in ocenite vaše trenutno znanje in veščine preden se vključite v sam proces mentorstva. Usposobljeni mladinski delavci in ostali mentorji prostovoljci vam bodo pomagali doseči vaš cilj ter vaše podjetniške veščine na tem področju.

Projekt se izvaja v okviru programa Evropske komisije Erasmus +, znotraj Ključnega ukrepa 2: Sodelovanje za inovacije in izmenjava dobrih praks – Strateška partnerstva na področju mladine. Delno financira EU.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook