Povezave

Nabavi si NEFIKS in postani zaposljiv

Spletni časopis Celje.info

Celje.info je spletni časopis na območju Celja in okolice, kjer predstavljamo vse aktualne dogodke, novice, šport, kulturo, zabavo, turizem, organiziramo nagradne igre in promoviramo podjetja. Prav tako združujemo prebivalce Celja in okolice, ki lahko tako na enem mestu najdejo vse zanimive informacije.

Priigraj.si

Sigurno boste pritrdili, da je lepo in razveseljujoče dobiti brezplačno vstopnico za koncert, katerega si želite obiskati, a je vstopnica morda predraga ali pa je koncert že razprodan in je ne morete nikjer več kupiti. Morda pa le radi sodelujete v različnih nagradnih igrah in na tak način preizkušate svojo srečo. V takšnih primerih smo tu mi, portal Priigraj.si, da vam omogočimo obisk in tako posredno poskrbimo za nove nepozabne spomine.

Ker želimo biti čim bolj raznoliki in zadovoljiti želje in okuse najrazličnejših ljudi, bomo poskrbeli, da bodo za vas na voljo vstopnice, s katerimi boste imeli prost vstop na koncerte različnih glasbenih žanrov, različne športne prireditve in na še mnogo drugih dogodkov.

Torej, če vas zanima kakšen izmed naših objavljenih dogodkov, se nanj prijavite in tako pridete v žreb za brezplačno vstopnico ter nam s tem daste priložnost, da vam polepšamo dan!

Livade.net

»Na mladih svet stoji«. Ta izrek nas spremlja že od samega začetka našega delovanja, saj smo mnenja, da lahko mladi na čisto preprost način z različnimi zanimivimi, koristnimi in navsezadnje inovativnimi novicami ter članki o raznovrstnih dogodkih veliko pripomoremo k druženju mladih ter tudi mladih po srcu na naši spletni strani Livade.net.

Smo torej skupina mladih iz Izole, ki pa je od uradne ustanovitve 8.9.2008, pridobila tudi že veliko novih članov z različnih koncev Slovenije, kar kaže na to, da smo kot prostovoljno, samostojno in neprofitno društvo zelo odprti in željni družbe različnih sodelavcev, ki skupaj z nami soustvarjajo pestro dogajanje na naši spletni strani.

Na spletni strani www.livade.net lahko najdete napovedi številnih dogodkov, raznolike članke, različne novice, posnetke in še mnoge druge zanimive stvari.

Skušamo pokrivati čim večji spekter stvari in tako zadovoljiti pripadnike vseh starostnih generacij in različnih okusov. Zaradi tega pozornost osredotočamo na vse aktualne dogodke, ki se dogajajo na obali in širom Slovenije.

Upamo, da smo vas z našo raznolikostjo, dobrimi nameni in pozitivno energijo uspeli prepričati v to, da boste sledili ali pa vsaj kdaj »priklikali« na našo spletno stran ter bili tako obveščeni o vseh aktualnih dogodkih. Veselimo se vsakega vašega obiska!

Mesečni pregled dogodkov v MCC-ju

V Celjskem mladinskem centru izvajamo več različnih dejavnosti in pripravljamo pester program za različne ciljne javnosti. Na spodnjih povezavah boste lahko dostopali oziroma si ogledali naš mesečni pregled dogodkov v MCC Mesečniku.

Soočenje kandidatov za župana Mestne občine Celje

Celjski mladinski center v obdobju od leta 2009 do leta 2012 s konzorcijskimi partnerji na nacionalni ravni izvaja projekt Mladi odpiramo prostor – vzpostavljanje in razvoj lokalnih mladinskih politik. V okviru projekta smo 4.10.2010 v Celjskem mladinskem centru pripravili soočenje kandidatov za župana Mestne občine Celje in katerega se je udeležilo vseh 5 kandidatov: Janko Požežnik, dr. Branko Lobnikar, Bojan Šrot, prim. Jana Govc Eržen in mag. Andreja Rihter.

Na spodnjem posnetku si lahko pogledate kratek odlomek soočenja.

Soočenje kandidatov za župana Mestne občine Celje

Fotografske delavnice odlično uspele

Čestitke KŠOC-u! Fotografske delavnice, ki so potekale v celjskem mladinskem centru, so očitno odlično uspele.

Dokaz.

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje 2018

Petek, 22. 3. 2019 Celjski mladinski center ...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...