MCC international stand up comedy show

20.08.2011

Angleško srbsko slovenska stand up komedija

Sobota, 20. avgust 2011 ob 21.00 uri

Celjski mladinski center – atrij.

David Whitney (UK)

Anglež David vam bo postregel z mešanico politične satire in čiste opolzkosti. Rojen v vojaški družini v kraju Aberdeen je odraščal v različnih krajih po svetu v vojaških kampih. Najprej se je želel šolati na vojaški šoli z namenom zaposlitve v angleški vojski, vendar si je tik pred odhodom premislil in odšel na dramsko šolo. Leta kasneje je delal v Ameriki in po vrsti neuspehov, ko je skušal osvojiti dekleta, prvič nastopil kot stand up komik v klubu Friars na Beverly Hills-u. Vse od takrat se ne ozira nazaj in nastopa po največjih klubih v Veliki Britaniji.

»Whitneya kličem ‘The Wit’. Ne moreš ga zaustaviti; lahko samo upaš, da bo nadaljeval.« REGINALD D. HUNTER
»Ima dober občutek za komedijo, ki garantira smeh. Edinstveno in zabavno vzdušje.«
CHORTLE

www.myspace.com/aberdeen79

Srđan Jovanović (SRB)

Prvi srbski stand up komik!
Srđan Jovanović se je rodil leta 1979 v Beogradu, kjer je leta 2000 na Akademiji umetnosti tudi diplomiral. Igralske izkušnje si je med drugim nabiral v skupinah Atelje 212 in Bitef teater. Igral je tudi v celi vrsti filmov in televizijskih produkcij. Leta 2009 se je odločil za zelo drzno potezo in sicer osvojiti popolnoma nov žanr, v katerem se prej še ni poskusil. V stand-up komediji Grupna terapija se predstavi z imitacijami, bizarnimi zgodbami in razmišljanji o odnosih med spoloma, politiki, medijih in še o čem, pri vsem tem pa dokaže izjemen talent za to zvrst.

Dušan Tomić Dule (SLO)

Dušan je tako preprost, da je zapleten. Hiter, čustven, včasih sam sebi nasprotuje, česar ne bo nikoli dojel in čemur se bo vedno iz srca smejal. Relativno mlad, relativno srečen in relativno nadarjen fant. Hecen, večkrat je nasmejal ljudi prav takrat, ko je bil najbolj resen. Budi domišljijo in pleše po tenkih mejah različnosti in nasprotij.
Naj omenimo še, da je letos maja v finalnem izboru nekaj mesecev trajajočega natečaja Stand up komik leta publiko in žirijo s svojimi šalami izmed desetih nastopajočih najbolj prepričal ravno Ljubljančan Dušan.

Program bo povezoval MC Tešky.

Vstopnina 4 eur v predprodaji in 6 eur na dan predstave (število vstopnic je omejeno).

V primeru slabega vremena bo prireditev v MCC dvorani.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

Oddaj komentar

Ime:
E-pošta:
Komentar:
Pošlji komentar

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...