Ko to tamo peva!!!?

11.12.2010

Stand up komedija

Stand up komedija »Ko to tamo peva!!!?«

Sobota, 11. december 2010 ob 21.00
Celjski mladinski center – dvorana. Vstopnina 4 eur.

Trije stand up komiki bodo peli, igrali in vas nasmejali v veselem decembrskem večeru.

Jadranko Glavačević

V Celje bo pripotoval stari maček hrvaške komedije Jadranko Glavačević, ki ima za seboj že 7 let nastopanja po hrvaških klubih in je eden izmed najzaslužnejših za razvoj te zvrsti na Hrvaškem. Njegova ogromna energija izhaja iz mnogih življenjskih izkušenj in naredi njegove stand up nastope tako originalne, da jih hkrati približa vsem, ki ga poslušajo. Ko pravimo, da govorimo o življenju okoli sebe – je najboljši v tem prav Jadranko!

www.komedijasnogu.com/jadranko-glavacevic


z0ky

Skozi leta stand up nastopov se mu je spreminjala teža, frizura,…le srajca je ostajala vedno ista. Edina srajca v njegovem življenju. Ampak to ni le zgodba o srajci, temveč o njenem najzvestejšem manekenu, ki se odziva na ime z0ky - piše se z nulo, vendar zakaj, še sam ne ve. Ima znanje, nima življenja. Živi na robu znanosti. Včasih se pojavi na sceni in se dela mrtvega, ampak je še veliko življenja ostalo v njem. Človek je poln vrlin in talentov, le samozavesti nima. Ljubimec, pesnik, bojevnik… z0ky (z nulo).

www.komedijasnogu.com/z0ky


Marko Petar Orešković

Človek z dvema imenoma in enim priimkom prihaja iz Zagreba. Spremlja ga sloves največjega improvizatorja in najboljšega animatorja na hrvaški stand up komedijantski sceni. Občinstvo se mu smeje, kolegom pa ni jasno zakaj. Mogoče jim daje kaj v pijačo? S prstom kaže dol in gor, levo in desno, tudi nase kadar je treba. Si želiš biti slaven? Pripravi se, da te bo MPO omenil na odru. On je predsednik razreda v pokoju in bivši državni prvak v aerobiki, je komik brez dlake na jeziku, a tudi brez dlake na glavi. On ne ve, kje je Bin Laden, ampak ve, kje je G-točka! On je, z eno besedo, Markopetarorešković.

www.komedijasnogu.com/marko-petar-oreskovic

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

Oddaj komentar

Ime:
E-pošta:
Komentar:
Pošlji komentar

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...