7. razpis MOSovi podjetni talenti

09.06.2017

Mlade podjetnice in podjetnike vabimo k prijavi na natečaj MOSovi podjetni talenti 2017. MOS je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki že pol stoletja omogoča številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo pa so številni podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot tudi na tujih trgih.

V družbi Celjski sejem d.d. kot organizator sejma MOS želimo pogumnim in inovativnim mladim podjetnikom ponuditi priložnost, da se predstavite v družbi preko 1500 neposredno prisotnih razstavljavcev iz več kot 35 držav. Sejem je eden od načinov, kako se podjetje lahko predstavi javnosti in si ogleda konkurenčno ponudbo. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega spleta vstopa na trg.


KDO SE LAHKO PRIJAVI?

  • Podjetnik oziroma člani podjetniške skupine morajo biti starejši od 18 let in ne smejo presegati starosti 35 let,
  • podjetnik oziroma skupina mora biti najmanj 25 % lastnik podjetja,
  • podjetje ne sme biti starejše od treh let (ustanovitev po 1.6.2014).
     

ROK ZA PRIJAVO

Izpolnjen prijavni obrazec, ki je objavljen tukaj, je potrebno najkasneje do 30.6.2017 poslati na naslov Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3102 Celje s pripisom za NATEČAJ 50. MOS – MOSovi podjetni talenti.
 

ZAKAJ SE PRIJAVITI

Med prejetimi prijavami bomo izbrali 10 najboljših podjetnih idej in podjetjem omogočili paket storitev na MOSu, ki vključuje:

  • predstavitev na skupnem razstavnem prostoru MOSovi podjetni talenti s potrebno opremo na 50. MOS v družbi najbolj podjetnih iz Slovenije in tujine,
  • splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, napoved na novinarski konferenci pred sejmom),
  • osebno svetovanje pri vaši poslovni ideji z najboljšimi mentorji iz prakse.

Izbrani podjetni talent zagotovi svoje izdelke, storitve in prisotnost na sejmišču ter izkoristi potencial največjega sejma obrti in podjetnosti v regiji.
 

MERILA ZA IZBOR

Prejete prijave bo pregledala komisija.

Na podlagi predstavljene podjetniške zgodbe in inovativne ideje bo komisija izbrala 10 podjetnih talentov, ki bodo prejeli paket storitev. O izboru boste obveščeni do 15.7.2017.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...