Ambasador znanja 2014

24.02.2015

Mreža MaMa v sodelovanju z Mrežo MINVOS – Mreža nevladnih izobraževalnih organizacij objavlja javni natečaj, na katerem bodo na podlagi prijav izbrali nevladne organizacije, ki so imele na področju izobraževanja v letu 2014 poseben doprinos k razvoju kvalitete neformalnega izobraževanja. Prijavljene nevladne organizacije se bodo potegovale za naslov Ambasador znanja.

Predlagatelj je lahko posameznica/posameznik, neformalna skupina, društvo, zavod, lokalna skupnost ali druga zasebna ali javna institucija. Predlagatelj mora imeti utemeljeno povezavo s predlagano organizacijo in poznati vsaj del njegovega izobraževalnega sistema.

Prijavi se lahko izključno nevladna organizacija, ki se ukvarja z različnimi oblikami izobraževanj. Prijavljena organizacija mora biti s prijavo seznanjena in se mora z njo strinjati. Svoje strinjanje potrdi s podpisom prijavnice.

Rok prijave je 11. 4. 2015 na info@minvos.si ali priporočeno po pošti na EIC Univerzum Minerva Maribor, Prušnikova ulica 46, p.p. 614, SI – 2001 Maribor.

Več informacij in prijavnica tukaj.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...