Basket turnir »Vržimo fašizem v koš!«

24.05.2017

V soboto, 27. 5. 2017, vas vabimo na basket turnir odprtega, neprofesionalnega in zabavnega tipa. Potekal bo v KC Pekarna med dvorano Gustaf in Lubadarjem s pričetkom ob 15.45, ko bo možna prijava mešanih ekip, z igro pa pričnemo predvidima ob 16.00.

Dogodek poteka v okivru 20. obletnice Pekarne Magdalenske mreže.

Namen dogodka je med drugim tudi povezati uporabice_ke KC Pekarna pod sloganom "Vržimo fašizem v koš!". Na turnir vabimo vse kolektive iz KC Pekarna in širše, da z mešanimi trojicami (nujno vsaj ena igralka oz. vsaj en igralec) skupaj odigramo košarko.

Basket turnir ne služi samo razvedrilu in svobodnemu preživljanju prostega časa. Naš basket temelji na drugačnih načelih, kot so značilna za logiko kapitalizma - temelji na sodelovanju, povezovanju, samoorganiziranju in enakovrednih vlogah vseh posameznic_kov. Kapitalizem je preživel, z njim pa tudi tudi fašizem, ki danes dosega največjo moč po koncu druge svetovne vojne. S skupnimi močmi se je zato potrebno proti fašizmu boriti in ga ustaviti ter zabrisati tja kamor spada – v koš. V KC Pekarna ni prostora za diskriminacijo!

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...