CNVOS v aprilu vabi na tri krajše seminarje za NVO

01.04.2015

V aprilu je CNVOS pripravil tri krajše seminarje, na katerih se boste seznanili z uvedbo računovodstva v lastno organizacijo, pravnimi in davčnimi vidiki prostovoljnega dela ter pridobitvijo statusa v javnem interesu in ugodnostih, ki iz tega izhajajo.

Kako znižati stroške in povečati učinkovitost poslovanja z uvedbo računovodstva v organizacijo
Kako uvesti del računovodstva v lastno organizacijo in s tem znižati stroške poslovanja, povečati pregled nad svojim poslovanjem ter si zagotoviti vpogled v vsakem trenutku.
Več informacij in prijava

Pravni in davčni vidiki prostovoljskega dela – vse o delu s prostovoljci v NVO
Kako postati t.i. prostovoljska organizacija ter katere ugodnosti in obveznosti iz tega izhajajo, kakšne so omejitve prostovoljskega dela in kako je z izplačevanjem stroškov prostovoljcem; ker se pripravljajo spremembe Zakona o prostovoljstvu, bodo na delavnici predstavljene tudi ključne spremembe.
Več informacij in prijava

Kako pridobiti status v javnem interesu in kaj si lahko od tega obetamo
Kaj konkretno ministrstva zahtevajo od nevladnih organizacij, da jim takšen status podelijo, kakšne rezultate je potrebno doseči ter kako v praksi poteka podelitev statusa; prav tako boste izvedeli, kakšne ugodnosti in obveznosti imajo nevladne organizacije s statusom delovanja v javnem interesu.
Več informacij in prijava

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...