Creativity StartUP School

09.08.2017

Imaš kreativno idejo, ki jo lahko apliciraš v produkt, storitev ali izdelek za industrijo? Si morda za nemogoč problem našel delujočo in kreativno rešitev? Verjameš, da bi lahko svojo poslovno idejo dopolnil in se v 2 dneh pripravil za predstavitev pred investitorji?

Prijavi se in svojo idejo na Creativity StartUP School izpopolni z najboljšimi mentorji iz StartUP okolja v Sloveniji!

Tehnološki park Ljubljana, d.o.o. skupaj z Muzejem za arhitekturo in oblikovanje (MAO) organizira Creativity StartUP school, skozi katero bodo podprli nove in kreativne StartUP projekte.

Gre za trening in delavnico z obilo dobre energije, strasti, novih spoznanj in dela z najboljšimi mentorji na visokih obratih.

Cilj je jasen, dobiti znanje in izkušnje, kako uspeti v StartUP svetu, vstopiti na globalne trge in kako se čim bolje predstaviti investitorjem. Najbolj perspektivne ideje se bodo predstavile tudi na mednarodnem investicijskem forumu, ki bo potekal 5. 10. 2017 v Ljubljani. Investicijski forum bo potekal kot del mednarodne konference s področja kulturnega in kreativnega sektorja ob lansiranju nacionalnega projekta Centra za kreativnost.

Udeležba je za vse, ki se prijavite do 11. 9. 2017 brezplačna. Vendar pa je omejeno število mest na 50 udeležencev.

Več informacij in prijavnico najdete tukaj

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...