Delavnica za akreditacijo za EVS

23.01.2017

Nacionalna agencija redno izvaja delavnice za pomoč pri izpolnjevanju vloge za pridobitev akreditacije, s katero organizacija pridobi možnost sodelovanja v projektih evropske prostovoljne službe (EVS) v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji.

Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo aktivnost Evropske prostovoljne službe (krajše EVS – European Voluntary Service), se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev akreditacije ter posledično spodbuditi višjo kakovost EVS projektov, tako pošiljajočih kot gostiteljskih.

V okviru priprav na pridobitev akreditacije vam priporočamo, da preučite osnovni dokument o programu Erasmus+: Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Movita Razpisna dokumentacija ter dokument EVS accreditation guidelines, ki je skupaj z drugimi pomembnimi informaciji o akreditacijah, dostopen na podstrani Akreditacija organizacij.

Naslednja delavnica bo potekala 16. 2. 2017 od 9:30 do 14:00 na Movitu, Dunajska 5, Ljubljana. Nanjo se lahko prijavite tukaj, in sicer najkasneje do 12. 2. 2017.

Več informacij tukaj.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook