Izboljševanje študijskih procesov z metodologijo Appreciative Inquiry

16.04.2015

Kdaj: 22. 4. 2015 med 9.00 in 17.00
Kje: Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Ljubljana
Rok prijave: 17. 4. 2015

Univerza v Ljubljani v okviru projekta Kakovost Univerza v Ljubljani (KUL) prireja delavnico z naslovom Izboljševanje študijskih procesov z metodologijo Appreciative Inquiry, ki bo potekala 22. aprila 2015 na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo (UL FGG).

Appreciative Inquiry (AI) je svetovno uveljavljena metodologija za odkrivanje, spodbujanje, ustvarjanje ter razvoj sprememb in izboljšav pri posameznikih, skupinah in organizacijah, ki so jo razvili v oddelku za organizacijsko vedenje na Weatherhead School of Management univerze Case Western Reserve (ZDA). Raziskuje vitalna jedra organizacije, identificira neizkoriščene potenciale ter širi območje možnega na nivoju posameznikov ter celote.

Na delavnico vabijo:

pedagoške in nepedagoške delavce,
vodstvene delavce,
študente vseh smeri in letnikov.
Delavnica je zaradi uporabljene metodologije še posebej zanimiva za študente študijskih smeri, ki se ukvarjajo s kompleksnejšimi organizacijskimi in medosebnimi izzivi (študenti ekonomije, organizacijskih ved, kadrovskega managementa, socialnega dela, psihologije, sociologije, pedagogike, andragogike…).

Delavnica je zasnovana dinamično in interaktivno; vsakdo bo povabljen k aktivnemu prispevanju izkušenj in idej. Plenarni del delavnice bo v angleščini (delo v majhnih skupinah pa bo potekalo v katerem koli jeziku, ki ga razumejo vsi v skupini).

Rok za prijavo je 17. 4. 2015, prijavnico najdete tukaj.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...