Literarni natečaj “Ko bolečina boli manj”

19.02.2015

Člani projekta V odsevu ob letošnjem Svetovnem dnevu osveščanja o samopoškodovanju, razpisujejo literarni natečaj, v katerem vabijo dijake vseh slovenskih srednjih poklicnih šol in gimnazij, da sodelujejo s svojimi literarnimi deli na temo »Ko bolečina boli manj«.

Sodelujete lahko z različnimi oblikami kratkih literarnih del, s poezijo ali prozo, pri čemer naj bo obseg dela omejen na dve strani A4 formata z minimalno dovoljeno velikostjo pisave 11, če pa boste svoje delo oddali v rokopisu, bodite pozorni, da bo ta res čitljiv. Vsak avtor lahko na razpis prijavi največ tri prispevke.

Izdelke pošljite najkasneje do vključno nedelje, 22. 2. 2015 na naslov DŠMS, Korytkova 2, 1000 Ljubljana s pripisom »za literarni natečaj V odsevu« oziroma preko elektronske pošte na naslov vodsevu@slomsic.org z zadevo »za literarni natečaj«. Vsak izdelek naj bo opremljen z imenom in priimkom avtorja, njegovim naslovom in imenom šole, ki jo obiskuje.

Komisija bo do 1. 3. 2015 izbrala najboljša dela in nagradila avtorje z objavo na spletni strani časopisa Delo in na spletni strani gimnazijskega časopisa Novi dijak.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...