Mednarodni seminar na temo socialnega vključevanja mladih

26.01.2018

Ob zavedanju, da se ključ do kvalitetnega mladinskega dela skriva v nenehnem razvoju in prenosu dobrih praks, vas spodbujamo, da se udeležite mednarodnega seminarja na temo socialnega vključevanja mladih, ki ga na Mreži MaMa organizirajo v okviru projekta Youth Coalition, programa Erasmus + Capacity Building.

Seminar bo potekal od 5. do 10. februarja 2018 v  MC Hiša Ajdovščina, pod vodstvom mednarodnih partnerjev v projektu Youth Coalition iz Srbije in BiH. Udeleženci seminarja boste pridobili pomembne metode za izvajanje aktivnosti socialnega vključevanja mladih, ki so jih razvili partnerji predvsem na podlagi zgodovinskih razmer na Balkanu po razpadu Jugoslavije. V kolikor se zaradi obveznosti ne morete udeležiti celotnega seminarja, se lahko na podlagi programa prijavite tudi na posamezne vsebine.

V projektu lahko sodeluje 10 udeležencev. Ne pozabite: prijave sprejemajo le še do ponedeljka, 29. januarja 2018, TUKAJ.  Več info.

Pa še to. Vsi udeleženci seminarja se boste imeli priložnost udeležiti vmesnega srečanja, ki bo od 25. in 28. marca 2018 potekalo v Beogradu.

 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...