Mladinska izmenjava-Creation Exchange

10.07.2015

Mladinski center Brežice in španska organizacija Casal de Joves de Sant Just Desvern med 25.7. in 29.7.2015 v Brežicah organizirata izmenjavo med slovenskimi in španskimi mladimi.

Srečanje je namenjeno povezovanju in predstavitvi mladinskega dela in programa mobilnosti za mlade. V okviru različnih delavnic bomo spoznavali, kako se prijaviti na mladinske izmenjave, treninge, vse o Evropski prostovoljni službi, kako napisati dober projekt ter se naučili nekaj o vedno bolj priljubljeni in uporabni video produkciji. Velik poudarek bo predvsem na uspešnem pisanju, načrtovanju in izvedbi dobrega projekta, saj v prihodnosti strmimo, skupaj z udeleženci, k pripravi dveh mladinskih izmenjav, ki ju bomo prijavili v sklopu programa Erasmus+, in s tem omogočili vsem sodelujočim brezplačno udeležbo izmenjave v Španiji in Sloveniji.

Dogodek je tudi izjemna priložnost tako za mlade kot za vsa lokalna društva, za njihove člane, da se udeležijo delavnic v sklopu projekta, saj bo velik poudarek na temo kako napisati dober, zanimiv projekt ter kako uspešno kandidirati tako na lokalnih kot evropskih razpisih in tako omogočiti še večje sofinanciranje društvenih aktivnosti.

Prav tako pa boste na dogodku imeli priložnost za druženje in spoznavanje mladih iz Španije, španske kulture, kulinarike in jezika.

Prijavnina (5-dnevna udeležba na delavnicah ter prehrana in nastanitev v MC hostlu): 40 €/osebo

Rok prijave: 10.7.2015

Več informacij na: e-tocka@mc-brezice.si

Izmenjava je sofinancirana s strani MC Brežice in Casal de Joves de Sant Just Desvern Španija.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...