Mladinstival

24.04.2017

Namen Mladinstivala je združiti vse ključne akterje mladinskega sektorja na enem mestu z namenom promocije mladinskega dela in njegovih učinkov ter pomena neformalnega učenja in spodbujanja razprave z mladimi in akterji mladinskega dela o prihodnosti Evrope. S tem namenom smo moči združili Movit, Urad RS za mladino, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji, Urad Vlade RS za komuniciranje, Mladinski svet Slovenije, Sindikat Mladi plus in Mreža MaMa in vas v partnerskem delovanju in sodelovanju, vabimo, da se nam pridružite. 

Mladinstival bo 9. maja 2017 potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Brez vas si dogodka ne znamo predstavljati, zato vas prosimo, da si ta dan rezervirate in se Mladinstivala tudi udeležite s svojo ekipo in mladimi, ki so aktivni v vašem okolju. Več informacij je na voljo tukaj!


Mladinski sektor je poln izrednih posameznikov in organizacij, ki izvajajo izjemne projekte ter aktivnosti. Včasih niti kolegi iz sektorja veliko tega ne poznamo. Mladinstival je priložnost, da to, vsaj delno, odpravimo. Izkoristimo jo!

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...