Natečaj Ferfl za podjetniške ideje z družbenim učinkom

27.02.2017

Imate podjetniške ideje, s katerimi želite izboljšati delovanje družbe, v kateri živimo? Do 19. marca jih lahko prijavite na vseslovenski Natečaj za podjetniške ideje z družbenim učinkom.

Natečaj Ferfl je namenjen posameznikom in skupinam različnih generacij in zagotavlja celovit program spodbujanja podjetniških idej z družbenim učinkom in podporo pri njihovem uresničevanju. Organizatorji želijo pritegniti mlade in nekoliko manj mlade, da začnejo razvijati podjetniške ideje, ki imajo pozitivne učinke tudi za družbo kot tudi okolje, v katerem živimo.

Več informacij lahko dobite na predstavitvah projekta, ki bosta potekali v prostorih Javnega zavoda Cene Štupar – Centra za izobraževanje Ljubljana, Linhartova cesta 13 (velika dvorana – pritličje), v četrtek, 16. februarja, ob 17.00, in v četrtek, 23. februarja, ob 12.00. 

Od 10. do 12. 3. 2017 vas organizatorji vabijo na startup vikend podjetništva z družbenim učinkom, kjer boste imeli možnost oblikovati in razvijati svojo družbenopodjetniško idejo. Prijavo lahko oddate do torka, 7. marca, na naslovu: www.ferfl.si/ljubljana. Udeležba ni pogoj za prijavo na natečaj Ferfl. 

Štiri zmagovalne ideje natečaja Ferfl bodo razglašene v petek, 24. marca. Od 28. 3. do 24. 5. bo potekala šola podjetništva z družbenim učinkom, ki vam bo omogočila pridobivanje širšega podjetniškega znanja in veščin, izdelavo prototipa vaše podjetniške ideje in prvo priložnost za vstop na trg. Celotna šolnina bo financirana iz nagradnega sklada. 

Dvema zmagovalnima ekipama bo omogočen vstop v socialnopodjetniški inkubator od junija do septembra 2017. Ekipi bosta deležni tudi trimesečne brezplačne uporabe pisarniškega prostora, svetovanja in podjetniškega mentoriranja. 

Sodelovanje je brezplačno.

Prijavnico in več informacij najdete tukaj.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...