Natečaj Prostovoljec leta 2014

24.02.2015

Mladinski svet Slovenije (MSS) letos že trinajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega izbirajo najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljske projekte, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto. Projekt poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja.

K prijavi v natečaj vabijo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike oz. vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2014 vključevali prostovoljstvo.

Pri posameznikih bodo izbirali: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 30 let in nad 30 let, izbrali pa bodo tudi Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico.

Pri projektih bodo izbirali: Naj prostovoljski projekt, ki bo prejel prenosno ragljo, ter Naj mladinski projekt.  Rok za prijave je 10. 4. 2015.

Z natečajem in zaključno prireditvijo, ki bo potekala predvidoma junija, se že leta trudijo prispevati k promociji prostovoljstva v Sloveniji, hkrati pa izraziti vsaj minimalno gesto hvaležnosti za vse, kar prostovoljci prispevajo naši družbi.

Več informacij tukaj.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...