Natečaj idej@Proxima Ventures

22.05.2015

Kdaj: 15. 7. 2015-15. 10. 2015

Rok prijave: 25. 6. 2015

 

Si ustvarjalen entuziast z inovativno idejo, ki jo želiš uresničiti? Potrebuješ dodaten zagon in resurse? PROXIMA ti ponuja 3 mesečno plačano pripravništvo v starem mestnem jedru Ljubljane!

Vabljeni vsi, ki želite aktivno sodelovati pri uresničitvi idej, pri tem pa imeti jasno vizijo, da iz njih nastane tržni produkt s pozitivnim vplivom na družbo.

Področja delal lahko obsegajo sledeče:

spletna aplikacija
mobilna aplikacija
mobilna igra
IoT rešitev
sharing economy storitev
rešitev družbenega problema
druga popularna techy & trendy storitev ali pa čisto nekaj novega, presenetljivega.

Med prispelimi projekti bodo izbrali najprimernejše kandidate, s katerimi bo opravljen intervju. Predlagatelj z zmagovalnim projektom bo aktivno sodeloval pri razvoju in prodoru produkta na trg. Zadnji dan za prijavo je 25. 6. 2015!

Potek dela
V obdobju treh mesecev od 15. 7. 2015 do 15. 10. 2015 z zaključkom v obliki Demo dneva – predstavitve napredka in produkta skozi svoje delo.

Nudijo 
Proxima Ventures bo k zmagovalnemu projektu prispevala znanje, pomoč in storitve v obliki plačanega pripravništva za 3 mesece, razvoja, resursov, prostora, licenc programske opreme in trženja. Vse skupaj v vrednosti 10.000 eur! V projekt bodo vključeni člani ekipe, ki jo sestavlja: 7 razvijalcev, 2 načrtovalca in stratega, 2 oblikovalca, 1 3D oblikovalec, 1 prireditelj dogodkov in 1 marketing tekstopisec. Nekateri člani ekipe bodo na voljo tudi kot mentorji.

Prijavnico najdete tukaj.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...