Platforma HousingAnywhere.com

16.04.2015

Za študente, ki se odpravljate na študijsko izmenjavo ali prakso v tujino in bi za obdobje v tujini želeli oddati svojo sobo, je brezplačno na voljo uporaba platforme HousingAnywhere.com. Preko spletne strani lahko oddate svojo sobo tujemu ali lokalnemu študentu, sami pa zaslužite nekaj denarja za poravnavo najemnine in še najboljše – ko se vrnete domov, vas bo čakala ista soba v stanovanju ali študentskem domu.

Z dogovorom s Študentskimi domovi v Ljubljani, kamor morate sporočiti, kdo in za koliko časa vas bo nadomestil v sobi (to storite v pisarni za ŠD v Rožni dolini), ste po končani izmenjavi lahko prepričani, da vas bo doma čakala ista soba. Preko iste spletne strani pa lahko tudi iščete sobe v tujini. Spletna stran poteka preko Univerze v Ljubljani na student-to-student osnovi, za kar potrebujete digitalno identiteto, ki jo ima vsak študent univerze.

Pogoji, ki jih morata tuj in slovenski študent izpolniti ob menjavi sobe v ŠTUDENTSKEM DOMU so:

Slovenski študent obvesti pisarno domov najmanj 30 dni pred odhodom in prihodom tujega študenta. Slednji pa obvesti mednarodno pisarno na Univerzi, da študentsko sobo že ima.
Slovenski študent pošlje podatke (ime, priimek, rojstni datum, e-mail, fakulteta, kraj države in dokazni papir, da gre za študijsko izmenjavo) o tujem študentu upravi Študentskih domov.
Razlika med prihodom in odhodom ne sme biti večja od 5 dni, razen, če to izrecno potrdi pisarna.
Izmenjava mora trajati najmanj 4 mesece.
Povezava do platforme tukaj.
Povezava do digitalne identitete tukaj.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na: info@housinganywhere.com

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...