Razpis za delovno mesto vodje učenja človekovih pravic (m/ž)

19.10.2015

Amnesty International Slovenije išče samostojne in samoiniciativne kandidate z univerzitetno izobrazbo, ki so predani delu za človekove pravice. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati družboslovnih smeri. Delo se razpisuje za obdobje enega leta oziroma do vrnitve delavke s porodniškega dopusta, s polnim delovnim časom ter s trimesečnim poskusnim obdobjem.

Delovno mesto bo obsegalo vodenje programa Šole človekovih pravic. Izbrani/a kandidat/ka bo delo nastopil/a predvidoma 1. decembra 2015.

Od kandidatov pričakujejo vsaj petletne delovne izkušnje s področja vodenja projektov (vsebinskega in finančnega dela, od prijave do zaključka), izkušnje z zasnovo in izvajanjem delavnic v formalnem in neformalnem okolju, visoko funkcionalno pismenost, dobro razvite organizacijske in komunikacijske sposobnosti ter aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika. Pričakujejo dobro poznavanje dela z računalnikom (MS Office). Zaželene so izkušnje z vodenjem, motiviranjem in usposabljanjem prostovoljcev.

Pisne prijave s kratkim življenjepisom naj kandidati pošljejo do vključno 23. oktobra 2015 na naslov Amnesty International Slovenije, Beethovnova 7, 1000 Ljubljana ali na elektronsko pošto amnesty@amnesty.si z oznako »Razpis«.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook